Aktivitete

10 Events listed

Aktivitete të Caritas Dioqezan Sapa

22 Mar

TRAJNIMI ME VULLNETARËT E CARITAS SAPA

Në kuadër të projektit “Fuqizim i Caritaseve Dioqezane”, këtë fundjavë, datë 18.03.2017 në ambjentet e Caritas Sapa, u mbajt trajimimi i parë Read More »

Orgnizer:

13 Feb

KREMTIMI I FESTES SË ZOJES SË LURDIT

Në Ditën Botërore të XXV të të Sëmurëve, që ndryshe njihet si Dita e Zojës së Lurdit, edhe Caritas Dioqezan Sapa organizoi kremtimin e ditës Read More »

Orgnizer:

14 Jan

NË NDIHMË TË FAMILJEVE TË IZOLUARA NGA DËBORA

Këto ditë të para të Janarit, shumë zona, kryesisht ato të zonave malore po kalojnë momente të vështira për shkak të kushteve atmosferike të Read More »

Orgnizer:

22 Dec

URIMI I KRISHTLINDJES NGA DOM SIMON KULLI – ADMINISTRATOR I DIOQEZIT TË SAPËS

Krishtlindje 2016 Është Krishtlindje, festa e gëzimit dhe Dashurisë.   Shume të dashur Meshtarë, rregulltarë, besimtarë dhe njerëz vullnet mirë Read More »

Orgnizer:

19 Dec

CARITAS DIOQEZAN SAPA ORGANIZOJ DREKEN E KRISHTLINDJES ME PËRSONAT ME AFTËSI NDRYSHE

Në kuader të festave të fund vitit, Krishtlindjes dhe Vitit të Ri, si dhe në vazhden e aktiviteteve të shumta që ka organizuar gjatë këtij viti, Read More »

Orgnizer:

15 Dec

PROMOVIM I BULETINIT TË CARITAS SAPA

Në prag të Krishtlindjes Caritas dioqezan Sapa organizoi ceremoninë e promovimit të Buletinit të Caritasit, një përmbledhje e punës dhe gjithë Read More »

Orgnizer:

14 Dec

KREMTIMI I DITËS SË CARITASIT

Ditë pas dite, të diele pas të diele, janë këto ditë të kohës së Ardhjes që po na shoqërojnë drejt kulmit të festë së madhe të Krishtlindjes. Read More »

Orgnizer:

13 Dec

DARKA E BAMIRËSISË

Në kuadër të kremtimit të ditës së Caritasit, (11.12.2016) tashmë sipas traditës, Caritas Sapa organizoi edhe këtë vit Darkën e Bamirësisë Read More »

Orgnizer:

12 Dec

NUK KA RËNDESI SE SA NDIHMOJMË, POR SA DASHURI, VENDOSIM NË ATË QË DHUROJMË

Nën Këtë moto, Caritasi Dioqezan Sapa organizoj Koncertin Tradicional të Krishtlindjes në Katedralen Shën Tereza e Kalkutës në Vau-Dejës. Ky Read More »

Orgnizer:

11 Dec

ÇELET EKSPOZITA E PIKTURES NGA FËMIJËT ME AFTËSI NDRYSHE

Fëmijët me Aftësi Ndryshe tashmë janë kthyer në qendër të vëmendjes për Caritasin Dioqezan Sapa dhe për mbarë Dioqezën, pse jo dhe më gjerë. Read More »

Orgnizer: