DREKA E KRISHTLINDJES

DREKA E KRISHTLINDJES

Caritas Dioqezan Sapa, organizoj Dreken e Krishtlindjes me Personat me Aftësi Ndryshe të Dioqezit, në këtë ditë fëmijet e “Laboratorit Caritas” me Aftesi Ndryshe, shfaqen DRAMEN E LINDJES SË KRISHTIT. Gjatë momentit te drekes nuk munguan dhuratat e sjelluara nga Babagjyshi i Krishtlindjes.

Sduhet të harrojmë që ËSHTË KRISHTLINDJE:

Është Krishtlindje çdo herë që i buzeqesh vellait dhe e mban për dore.

Është Krishtlindje çdo herë që dëgjon në heshtje tjetrin.

Është Krishtlindje çdo herë që shpreson me të pafatin.

Është Krishtlindje çdo herë që pranon me përvujtëri kufijtë dhe dobesitë e tua.

Është Krishtlindje çdo herë që lejon Zotin të rilind tek ti, që pastaj t’ua
dhurosh të tjerëve. (Nënë Tereza)