Jeto duke dashur

Takimi i radhes me personat me aftesi ndryshe, 10 Maj Kçire Puke

Takimi i radhes me personat me aftesi ndryshe, 10 Maj Kçirë, Pukë Caritas Dioqezan Sapa

Read more
DREKA E KRISHTLINDJES

Caritas Dioqezan Sapa, organizoj Dreken e Krishtlindjes me Personat me Aftësi Ndryshe të Dioqezit, në këtë ditë fëmijet e "Laboratorit Caritas" me Aftesi Ndryshe, shfaqen DRAMEN E LINDJES SË KRISHTIT. Gjatë momentit te drekes nuk munguan dhuratat e sjelluara nga Babagjyshi i Krishtlindjes. Sduhet të harrojmë që ËSHTË KRISHTLINDJE: Është Krishtlindje çdo herë që i buzeqesh vellait dhe e mban për dore. Është Krishtlindje çdo

Read more