Projekte

FUQIZIMI I EKONOMISË FAMILJARE

Në kuadër të fuqizimit të ekonomisë familjare, Caritas Sapa së fundi ka arritur të realizojë projektin pilot me titull “Fuqizimi i ekonomisë familjare”, ideuar dhe financuar nga vetë Caritas Sapa. Nisur nga kërkesat e shumta për ndihmë që dita-ditës vijnë pranë zyrës dëgjimore, stafi i Caritasit përzgjodhi 30 familjet përfituese të këtij projekti, familje të cilat përfshihen nga të gjitha famullitë e dioqezës dhe që

Read more
Formimi i vullnetarëve të Caritasit

Në kuadrin e zbatimit të projektit “Qendrueshmeria e Caritaseve dioqezane” i financuar nga, Renovabis, Caritas Sapa po zhvillon disa trajnime me vullnetarët. Në vazhdën e këtyre takimeve me datën 25 qershor 2015, pranë ambjenteve të Caritas Sapa, u zhvillua formimi i tretë me Vullnetaret mbi Emergjencat civile, ku pati për relatore punonjësen sociale të Caritasit Shqiptar, Enkeleda Çama, një njohëse e mirë e kësaj fushe. Kjo

Read more
Takimi i radhes me personat me aftesi ndryshe, 10 Maj Kçire Puke

Takimi i radhes me personat me aftesi ndryshe, 10 Maj Kçirë, Pukë Caritas Dioqezan Sapa

Read more
DREKA E KRISHTLINDJES

Caritas Dioqezan Sapa, organizoj Dreken e Krishtlindjes me Personat me Aftësi Ndryshe të Dioqezit, në këtë ditë fëmijet e "Laboratorit Caritas" me Aftesi Ndryshe, shfaqen DRAMEN E LINDJES SË KRISHTIT. Gjatë momentit te drekes nuk munguan dhuratat e sjelluara nga Babagjyshi i Krishtlindjes. Sduhet të harrojmë që ËSHTË KRISHTLINDJE: Është Krishtlindje çdo herë që i buzeqesh vellait dhe e mban për dore. Është Krishtlindje çdo

Read more