Sportive – Edukative

Maratona me biçikleta

Një ndër aktivitetet sportive të Caritasit Dioqezan Sapa është edhe “Maratona me Biçikleta”, e cila zhvillohet në përfundim të katekizmit. Edhe shëtitja e radhës startoi këtë fundjavë në intenerarin rrugor Vau Dejes – Koman. Interesimi dhe pjesëmarrja e fëmijëve të famullisë së Shën Nikollit Vau-Dejës, përkatësisht të grupmoshave të ndryshme, gjë që e bëri këtë maratonë çiklizmi edhe më argëtuese. Maratona

Read more
Takim me Personat me Aftësi të Kufizuar – Troshan

Prej vitesh, aktivitetet e Caritas-it Dioqezan SAPA me Personat me Aftësi te Kufizuar janë bërë pjesë e jetës shoqërore dhe sociale për komunitetin e dioqezës. Këto takime tashmë kanë marrë trajtën e një “tradite”, ku në bashkëpunim me klerin dioqezan gjejnë mbështetje dhe siguri për mbarëvajtjen sa më mirë të tyre. Duke iu referuar edhe kalendarit të takimeve, këto takime zhvillohen në mënyrën më të mirë të mundshme,

Read more