Aktivitete

10 Events listed

Aktivitete të Caritas Dioqezan Sapa

09 Nov

NËPËRMJET PUNËS KONKRETE MUND TË PËRMIRËSOJMË EKONOMINË FAMILJARE

Në kuadër të projekteve “Fuqizim i ekonomisë familjare” falë një strategjie pune për rimëkëmbjen e ekonomisë familjare, Caritas Sapa po Read More »

Orgnizer:

17 Oct

BLEGTORIA NJË MUNDËSI REALE PËR TË NDIHMUAR EKONOMIN FAMILJARE

Në kuadër të projektit "Qëndrueshmeria e Caritase-ve Dioqezane në Shqipëri" Financuar nga Renovabis dhe Porticus, Caritas Dioqezan Sapa organizoj Read More »

Orgnizer:

25 Jul

PËRMBYLLJA E KAMPIT VEROR ME FËMIJËT

Aventura e Kampit Veror për fëmijët këtë fundjavë ka shënuar përmbylljen e tij. “Koha për aventur” Kjo ishte dhe motoja e këtij kampi. Pas Read More »

Orgnizer:

18 Jul

KAMPI VEROR ME FËMIJËT ME AFTËSI NDRYSHE

Ditët e nxehta të verës tashmë kanë filluar. Secili nga ne përpiqet që të mund t’i kalojë këto ditë jo vetëm me punë dhe me angazhimet Read More »

Orgnizer:

15 Jun

DOM SIMON KULLI EMËROHET IPESHKËV I DIOQEZIT TË SAPËS

Avemus Episcopis Emerimi i Ipeshkvit të Ri të Dioqezës së Sapës Ipeshkvia e Sapës, lajmëron me gëzim se Shenjtëria e Tij Papa Françesku, sot Read More »

Orgnizer:

01 Jun

FUQIZIM I EKONOMIS FAMILJARE PËR FAMILJET NË NEVOJË NË DIOQEZËN E SAPES

Në kuadër të projektit “Fuqizim i ekonomisë familjare” të financuar nga Renovabis dhe Porticus falë një strategjie pune për rimëkëmbjen Read More »

Orgnizer:

29 May

“DUKE RESPEKTUAR RREGULLAT E LOJËS, MUND TË RESPEKTOJMË EDHE RREGULLAT E JETËS”

Në kuadrin e zbatimit të projektit “Qendrueshmeria e Caritaseve dioqezane” i financuar nga, Renovabis, Caritas Sapa po zhvillon disa trajnime me Read More »

Orgnizer:

22 May

BLEGTORIA SI NJË MUNDËSI REALE PËR ZHVILLIMIN E KOMUNITETIT NË ZONAT RURALE TË DIOQEZËS

Në kuadër të aktiviteteve zhvillimore që herë pas here Caritas Dioqezan Sapa organizon në territorin ku ushtron veprimtarinë e tij, tjeter takim Read More »

Orgnizer:

15 May

TË STËRVITUR PËR TË SHËRBYER

Caritas Dioqezan SAPA po ju jep një vëmëndje të veqant temës së Vullnetarizmit, janë të shumtë trajnimet e herë pas herëshme që organizohen Read More »

Orgnizer:

08 May

AKTIVITET ME PERSONAT ME AFTËSI NDRYSHE

Tashmë, përveçse traditë, takimi me personat me aftësi të ndryshme është dhe një ndër misionet që Caritas Sapa  realizon në shërbim të Read More »

Orgnizer: