Aktivitete

10 Events listed

Aktivitete të Caritas Dioqezan Sapa

07 Sep

DREKË BAMIRËSIE PËR MIQTË E SHËN NËNË TEREZËS

Sot Kisha Katolike në mbarë botën kujton Shën Terezen e Kalkutës, bijën e popullit shqiptar, motrën e bamirësisë, nënën e të varfërve dhe Read More »

Orgnizer:


Warning: date() expects parameter 2 to be long, string given in /home/content/52/5617752/html/caritassapa/wp-content/themes/wisdom/events.php on line 46

25 Jul

IPESHKVI I CREMONËS MONS. ANTONIO NAPOLIONI VIZITON DIOQEZËN E SAPËS

Nga data 20-24 korrik 2018,  Ipeshkvi i Cremonës – Itali, Mons. Antonio Napolioni,bëri një vizitë zyrtare në Dioqezën e Sapës. Ai është pritur Read More »

Orgnizer:


Warning: date() expects parameter 2 to be long, string given in /home/content/52/5617752/html/caritassapa/wp-content/themes/wisdom/events.php on line 46

19 Jun

KAMPIONATI DIOQEZAN I FUTBOLLIT

Nën moton, “Sporti instrument i mirë i edukimit”, që prej një jave, Caritas Dioqezan Sapa organizoi kompeticionin e radhës, Kampionatin dioqezan Read More »

Orgnizer:


Warning: date() expects parameter 2 to be long, string given in /home/content/52/5617752/html/caritassapa/wp-content/themes/wisdom/events.php on line 46

31 Mar

URIMI I PASHKËVE NGA IMZOT SIMON KULLI IPESHKËVI I SAPËS

“Ngjallje është gjithmonë kur ne besojmë në Zotin” Të dashur besimtarë, meshtarë, rregulltarë dhe rregulltarë të Dioqezës së Sapës, Read More »

Orgnizer:


Warning: date() expects parameter 2 to be long, string given in /home/content/52/5617752/html/caritassapa/wp-content/themes/wisdom/events.php on line 46

01 Mar

CARITAS SAPA NË NDIHMË TË FAMILJEVE TË VARFËRA QË JAN TË IZOLUARA NGA DËBORA NË FSHATRAT E THELLA TË DIOQEZËS

Gjatë dimrit por ne mënyrë të veçantë gjatë këtyre ditëve, kryesisht në zonat malore po kalojnë momente të vështira për shkak të kushteve Read More »

Orgnizer:


Warning: date() expects parameter 2 to be long, string given in /home/content/52/5617752/html/caritassapa/wp-content/themes/wisdom/events.php on line 46

22 Feb

DITA BOTËRORE E TË SËMURËVE – ZOJA E LURDIT

Në Ditën Botërore të të Sëmurëve, që ndryshe njihet si Dita e Zojës së Lurdit, edhe Caritasi Dioqezan i Sapës organizoi kremtimin e ditës Read More »

Orgnizer:


Warning: date() expects parameter 2 to be long, string given in /home/content/52/5617752/html/caritassapa/wp-content/themes/wisdom/events.php on line 46

05 Jan

DREKA E KRISHTLINDJES ME PERSONAT ME AFTËSI NDRYSHE

Në prag të festës së Krishtlindjes, Caritas Sapa zhvilloi festën tradicionale të me personat me aftësi ndryshe. Sipas traditës të krijuar tëshmë Read More »

Orgnizer:


Warning: date() expects parameter 2 to be long, string given in /home/content/52/5617752/html/caritassapa/wp-content/themes/wisdom/events.php on line 46

19 Dec

DARKA E BAMIRËSISË

“Jo të gjithë ne mund të bëjmë gjëra të mëdha. Por ne të gjithë mund të bëjmë gjëra të vogla me dashuri të madhe. {Shën Tereza e Kalkutës Read More »

Orgnizer:


Warning: date() expects parameter 2 to be long, string given in /home/content/52/5617752/html/caritassapa/wp-content/themes/wisdom/events.php on line 46

19 Dec

URIMI I KRISHTLINDJES NGA IMZOT SIMON KULLI

“Vërtet, Hyji aq fort e deshi boten sa që e dha një të vetmin Birin e vet”(Gjn 3.16)   Fort të dashur Meshtarë, rregulltarë, besimtarë dhe Read More »

Orgnizer:


Warning: date() expects parameter 2 to be long, string given in /home/content/52/5617752/html/caritassapa/wp-content/themes/wisdom/events.php on line 46

19 Dec

KONCERTI I BAMIRËSISË

KONCERTI I BAMIRËSISË Në prag të ditës së CARITASIT, në vigjilje, Caritas Dioqezan Sapa organizoi Koncertin Tradicional të Bamirësisë, mbajtur Read More »

Orgnizer:


Warning: date() expects parameter 2 to be long, string given in /home/content/52/5617752/html/caritassapa/wp-content/themes/wisdom/events.php on line 46