Uncategorized

Dita Botërore e të Sëmurëve

Shumë të nderuar meshtarë dhe motra,  në rradhë të parë ju uroj punë të mbarë në misionin tuaj! Viti i Mëshires na fton që të jemi më të vemendshem ndaj njerzëve në nevojë duke u përkujdesur dhe shërbyer, ndaj Ju njoftojme që,  diten e Enjte  me datë 11 Shkurt 2016 në Diten Botërore të Sëmurve do të zhvillojmë shtegtimim e të gjithë  Përsonave me Aftësi Ndryshe pranë Portes Shenjte në Katedralen “Nënë Tereza”,

Read more
Mëshira është rruga që bashkon Hyjin me njeriun

Imzot Lucjan Avgustini, ipeshkëv i Sapës Mëshira është rruga që bashkon Hyjin me njeriun   Letër baritore drejtuar të gjithë meshtarëve, rregulltarëve, rregulltareve, besimtarëve dhe njerëzve vullnet mirë me rastin e Vitit Jubilar të Mëshirës   Shumë të dashur, si Bari i juaj, dëshiroj që nëpërmjet kësaj letre, të arrij tek të gjithë ju, me rastin e Vitit Jubilar të Mëshirës që të angazhohemi për të përfituar

Read more
AKTIVITETET E MUAJIT DHJETOR 2015
Rreth Nesh

[caption id="attachment_1096" align="alignleft" width="250"] Caritas Dioqezan Sapa[/caption] Caritas Dioqezan Sapa është një institucion bamirësie pjesë e rrjetit Caritas Dioqezan i cili punon në zonën e Vau Dejës qarku Shkodër që nga viti 1991

Read more
Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

Read more