Shumë të nderuar meshtarë, motra, misionarë dhe besimtarë, Të martën me datë 05 shtator 2017, ora 10:30, në ditën e Shenjtërimit të Nënë Terezes, Kisha Katedrale e Sapës kremton Meshën Shenjte. Ndaj, ju ftojmë të merrni pjesë sëbashku me të gjithë përsonat me aftësi ndryshe që keni në famullitë tuaja, e t’a lavderojmë emrin e Zotit për hiret dhe bekimet që i ka dhuruar Dioqezes tonë .
PANAIRI I PUNIMEVE NGA PERSONAT ME AFTESI NDRYSHE

Edhe këtë vit, në fillim të kohës së Ardhjes u mbajt panairi i punimeve të punuar nga duart e personave me aftësi ndryshe.

PANAIRI I PUNIMEVE NGA PERSONAT ME AFTESI NDRYSHE

Na ndihmoni

INTESA SANPAOLO BANK SH.A SHKODER
Nr. i Llogarisë:
39071231801 (LEKË)
39071231802 (EURO)
IBAN:
AL56208511830000039071231801 (LEKË)
AL29208511830000039071231802 (EURO)
SWIFT Code: USALALTRSH1